Mill with a blade, paddle and three molds - MoonyBoon
Mill with a blade, paddle and three molds - MoonyBoon
Mill with a blade, paddle and three molds - MoonyBoon

Мелница с лопатка, гребло и три формички

  • Наличност:
    В наличност
  • SKU:
    900 659
€5,00
Mill with a blade, paddle and three molds - MoonyBoon

Мелница с лопатка, гребло и три формички

€5,00
Описание на продукта

Този комплект се състои от:

- мелница за пясък, гребло, лопатка и 3 различни формички за правене на фигурки.

Размер на продукта: 16,5 x 25 cm

Отзиви за продукта

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)